Ampeg MAM BA-110V2 Basversterker Combo 40 Watt en 10" speaker.

Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
MAM BA-110V2
geen:
Basversterker
Levertijd 2-4 werkdagen
De Ampeg sound op ideaal volume voor het studeren en de kleine podia!

De Ampeg BA-110 v2 is een mooie draagbare 10 inch basversterkercombo met de klassieke Ampeg sound en een Bass Scrambler overdrive circuit. Er zijn een aantal punten verbeterd aan de vorige versie.. De preamp en het overdrive circuit zijn verbeterd en de bediening is verplaatst naar de voorzijde. De behuizing heeft nu een schuine zijde, zodat u de bascombo kunt kantelen voor een detailrijker en directer geluid.

BA-110 v2: de preamp en het overdrive circuit Het strakke geluid van de Ampeg BA-110 v2 kunt u tot in de puntjes afstellen via de uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Het Bass Scrambler overdrive circuit is ontworpen om een klassieke, buis-achtige oversturing te leveren en heeft afzonderlijk regelaars voor de drive en de mix. Daarnaast beschikt de BA-110 v2 een authentieke Ampeg preamp met een 3-bands toonregeling. Om ook op een donker podium het geluid te kunnen regelen is het frontpaneel uitgerust met achtergrondverlichting.

Veelzijdig De kleine, lichte combo is ideaal voor mobiel gebruik. Ideaal voor oefensessies en kleine optredens. Daarnaast beschikt de BA-110 v2 over een hoofdtelefoonuitgang, zodat u ook in uw appartement in alle rust kunt oefenen. Meespelen met uw favoriete muziek gaat ook, via de aux -ingang koppelt u eenvoudig uw smartphone of mp3-speler.
Meer informatie
Instrument Electrische Basgitaar
Garantie 12 maanden

Anderen kochten ook