Retourneren

Dit is ons retouradres:

Stringweb

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven

 

Een artikel retourneren

U kunt een artikel binnen 14 dagen naar ons retour zenden.

Retouren dienen van te voren gemeld te worden via een mail naar info@stringweb.nl.

Graag de reden van retourneren vermelden zodat wij onze diensten kunnen verbeteren. En ook graag een foto toevoegen als het gaat om een defect.

Artikelen zoals koptelefoons, oordopjes en in-ear-headsets kunnen om hygiënische redenen niet geruild worden.

Bij het retourneren is het van belang dat u het artikel in de originele verpakking verzendt.

Zodra het artikel bij ons binnen is wordt dit gecontroleerd. Als het in goede staat en originele verpakking bij ons binnen is wordt het aankoopbedrag van het artikel / de artikelen teruggestort op uw rekening.

Let op dat u bij het geretourneerde artikel uw bestelnummer vermeldt zodat we na kunnen gaan om welke bestelling en klant het gaat.

    

Defect artikel

Stringweb geeft haar klanten 1 jaar garantie op alle aangekochte artikelen.

Als een artikel defect is dient u een mail te sturen naar info@stringweb.nl. We ontvangen dan graag hierbij een foto van het defect zodat we deze alvast op deze manier kunnen beoordelen.

In overleg met ons kan het defecte artikel geretourneerd worden en zullen we u een nieuw exemplaar toezenden, repareren of terugbetalen als het defecte artikel in goede staat en originele verpakking bij ons is binnen gekomen.

Let op dat u bij het artikel uw bestelnummer vermeldt zodat we na kunnen gaan om welke bestelling en klant het gaat.

Indien het defect aan het artikel te wijten is aan val-, stoot- of waterschade, oneigenlijk gebruik of het defect binnen de te verwachten periode bij normaal gebruik van het artikel ligt, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging.

We bekijken dan het defect en stellen een offerte op voor het repareren van het artikel. U kunt dan bepalen of u akkoord gaat met deze offerte en het artikel wilt laten repareren of dat u afziet van verdere afhandeling. Indien u afziet van verdere afhandeling kunt u het artikel terug krijgen. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

 

Terugstorttermijnen

Als u betaald heeft met iDEAL of vooruitbetalen, dan kunt u het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen na verwerking van de retourzending of annulering op uw rekening verwachten.

Indien u betaald heeft met uw creditcard dan kan de verwerkingstijd 3 weken zijn.

We streven ernaar de terugbetaling zo snel mogelijk te voltooien.